Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2020

Featured Post

Cara Buat Permohonan Kahwin Negeri Selangor

Semak Bayaran Bulanan Cuckoo

Semak Bayaran Bulanan Cuckoo | Penapis air yang telah dimonopoli coway dan cukcoo, kali ini saya nak kongsikan cara bayaran bulanan atau semak bayaran bulanan cukcoo. Pihak cuckoo telah menyediakan khidmat yang terbaik untuk pelanggannya bagi memastikan kepuasan pengguna. Jadi anda akan pasti rasa selesa dan senang dengan perkhidmatan yang disediakan oleh pihak cuckoo terutama semasa membuat semakan pembayaran bulanan secara online sahaja. artikel berkaitan :  Semak Nombor Akaun Penipu Online (Portal ccid.rmp.gov.my/semakmule) Cuckoo tidak lagi menghantar sebarang bil pembayaran secara konvensional (pos bil ke rumah) Zaman dah semakin canggih,kita boleh cek di web secara online atau apps Cuckoo+ je. Di dalam apps Cuckoo+ ada juga promo terkini. Download Cuckoo+ apps atau layari laman web cuckoo lover utk semak status pembayaran bil kita. Search Apps Cuckoo+ di playstore atau googleplay Link googleplay/playstore https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vavapps.cuckoo Atau,

SEMAK Bil Astro Melalui SMS Dengan Mudah

Cara SEMAK Bil Astro Melalui SMS Dengan Mudah  |  Pening nak semak bil  astro  tak tahu, surat pun lambat sampai, tiba-tiba jer astro sudah potong. Usah pening kini astro sudah menyediakan 2 cara semak bil terkini yang sangat mudah dan sistematik . Tidak perlu tunggu surat bil dari astro sampai rumah, tidak perlu tunggu astro dipotong baru sibuk nak bayar, semaklah dengan 2 cara ini iaitu melalui SMS dan Online. Mudahkan dan tak perlu pening-pening lagi.  Pastinya ini lebih mudah dan senang bagi individu yang jarang berada di rumah yang ingin menyemak status astro terkini serta tidak perlu beratur panjang di kaunter untuk membuat pembayaran  bil Astro . artikel berkiatan :  Semak Nama Blacklist Bank ( CTOS ) Secara Online dan SMS Cara SEMAK Dan Daftar BRIM 2018 Online Semakan boleh dibuat dengan menggunakan hujung jari sahaja, mudahkan?? Langkah-langkah untuk semak bil Astro adalah seperti berikut : Cara Semak Bil Astro Secara SMS dan Online 1-  Semak Sec

SEMAK Baki Akaun CIMB Melalui SMS Dan Online

SEMAK Baki Akaun CIMB Melalui SMS Dan Online   |  Cara semak baki akaun  CIMB   Online  - Pelajari cara melakukan semakan baki wang atau duit di dalam akaun CIMB  dengan hanya menggunakan khidmat pesanan ringkas atau SMS.  Anda boleh menyemak bagi/balance wang anda dengan hanya sms atau menggunakan sistem online  CIMB CLICK . Untuk  menyemak baki akaun anda, anda perlu hubungi 130880900 dan rakan sekerja kami sedia membantu atau anda juga boleh mengetahui baki akaun anda melalui CIMB Clicks.  bagi tujuan keselamatan dan pengesahan sila hubungi Pusat Khidmat Pelanggan kami di talian 0362047788 untuk semakan lebih lanjut berhubung dengan akaun anda. Pegawai kami yang bertugas akan membantu anda dengan sewajarnya. Sekiranya permasalahan anda masih tidak dapat diselesaikan juga, sila maklumkan kepada kami semula untuk tindakan selanjutnya. Di bawah ini video tutorial cara menyemak bagi cimb bank anda dengan hanya online. Semoga SEMAK Baki Akaun CIMB Melalui SMS Dan Online  bermanfa